Asia på 6 uker – Vietnam NHA TRANG

NHA TRANG

Dette stedet var så koselig og var egentlig mest for å nyte strandlivet litt igjen, men når vi var der fikk vi faktisk litt dårlig vær noen dager. Missforstå meg rett, fordi det var ikke dårlig vær som her på vestlandet, men ikke så bra at en ville ligge å sole seg heller. 

Heldigvis var det ikke en eneste dag vi kjeda oss selv om det var mindre bra vær.  Vi var på shoppingsenter, spiste god mat, vandret langs stranden og ikke minst besøkte Vinpearl land, som er en fornøyelsespark. En av de siste dagene var vi også på kino, imax faktisk og så The greatest showman, den var så bra og jeg har sikkert sett den minst 2 ganger etter det. Har du ikke sett den filmen må den ses!!

Hotellet vi lå på var veldig sentralt, jeg husker dessverre ikke hva det heter nå, men er noen veldig interesserte skal jeg heller klare å finne det ut. Vi kunne spasere dit vi ville og eneste gangen vi virkelig måtte ta taxi var når vi skulle til Vinpearl. Skal du til Nha Trang må du virkelig besøke det, veldig koselig sted for mennesker. Jeg synes selv dyrene som var i dyreparkdelen kunne hatt MYE større plass så vi bestemte oss for å ikke bruke tiden i den delen. Jeg ble litt dårlig av å se på den lille plassen noen av dyrene hadde. Spesielt løvene og tigrene  stresset rundt frem og tilbake, og det var vell etter det vi bestemte oss for å gå til de andre stedene. 

For å komme til Vinpearl må en ta denne taubanen ut, en får veldig fin utsikt både over til selve byen, men også over til Vinpearl. DCIM100GOPROGOPR4337.JPGDCIM100GOPROGOPR4337.JPGDCIM100GOPROGOPR4337.JPGDCIM100GOPROGOPR4340.JPGVi koste oss i hel her inne en hel dag, det er sykt stort og har blant annet badeland, dyrepark og fornøyelsespark. Helt grei mat der inne, men den kunne vert bedre. Det var egentlig kun når vi her vi tok bilder så det ble kun bilder herfra i denne omgang. 

Vi skrives – Malin

5 ting du ikke visste om meg

De fleste innleggene her inne har til nå handlet om hendelser og opplevelser som allerede har skjedd i livet mitt, på noen områder har jeg hentet meg inn og andre ikke. Når det gjelder graviditeten så  henger dere med der vi er. Reising henger dere et par land etter, men meg og hvem jeg er er det veldig lite dere egentlig vet. Om du ikke allerede kjenner meg da selvfølgelig. 

Tenkte iallefall i dette innlegget å nevne 5 ting du gjerne ikke vet om meg og min familie.

1. Jeg hadde alltid en drøm om å jobbe med dyr som liten, likevel er jeg ferdig utdannet barnehagelærer og har 45 studiepoeng innen spesialpedagogikk, planene er å få tatt de siste 15 så fort som mulig slik at jeg får 60 studiepoeng. Dette er også noe jeg synes er veldig spennende og arbeide med og trives så godt i jobben min!

2. Jeg er sikkert den kaldeste personen som går på denne jord. Altså, helt seriøst jeg er kald eller fryser mer eller mindre hele tiden. Jeg hater å fryse og være kald, og går derfor veldig ofte med tøfler eller ullsokker hjemme. Har også nesten alltid et teppe over meg. 

3. Jeg møtte samboeren min gjennom Instagram. Jepp han begynte å like bildene mine på Instagram, jeg trodde faktisk han var fra Australia. Neida, han var fra Sverige, og nå er han stuck her på vestlandet i Haugesund sammen med meg. 

4. VI skal bygge hus. Ja i løpet av neste år håper vi at drømmen kommer i gang og at vi etter hvert kan flytte inn og over til riktig side av byen som jeg liker å kalle det.  Vi har ikke helt bestemt oss for hvordan og hvilket hus helt enda, men jeg kan love dere at det blir stort og at det inneholder minst ett rom som ei jente synes er litt unødvendig. Dere skal selvfølgelig få følge den delen også så fort vi kommer i gang. 

5. Jeg er skikkelig husredd/mørkeredd. Faktisk så er jeg veldig veldig redd når jeg er alene hjemme, jeg hater når Adam drar på natt og jeg er alene hjemme etter det blir mørkt. Når jeg skal slukke lysene i stua for å gå inn på soverommet, ser jeg meg over skuldra sikkert minst 10 ganger før jeg er inne på soverommet. Haha, lurer egentlig på hvorfor, det er ikke sånn at jeg har så mye jeg kunne stilt opp med uansett. Og en ting til, det hjelper ikke litt at vi har en hund faktisk. Hun hadde bare blitt glad når det ankom en ny i huset uansett. 

Vi skrives – Malin

Asia på 6 uker – Singapore

Singapore, for ett sted. 

Vi bodde på det aller fineste og mest kjente hotellet der, Marina Bay Sands, et luksushotell og det er også priset deretter. Uansett om det  var veldig dyrt anbefaler jeg alle og ha minst ei natt der for å oppleve det og ikke minst  få sett utsikten fra bassenget helt på toppen. Det er virkelig vert det! Vi hadde selv 4 netter her og er strålende fornøyde med det. Fra vårt hotellrom hadde vi utsikt over hele byen og der de også hadde vannshow på kveldene. 

Du kan velge å ha med frokost, men også utenom. Vi hadde utenom å gikk til foodcourt for å spise hver morgen. Grunnen til dette var for at det var sykt dyrt med frokost og det var ALLTID ekstrem kø der om morgenene. 

I Singapore er det masse å gjøre, du kan slappe av, dra på klubber, mange gode resturanter vi dro til Universal Studios Singapore som var veldig kjekt, her tok vi masse karuseller/berg og dalbaner, så show og spiste nydelig mat. Veldig verdt det pengene, var så mye å se. Vi shoppet litt i Singapore også på store shoppingsentre.

Skal dere hit må dere også dra å se gardens by the bay. Bildene under er tatt av Adam med sin Dj Mavic Pro drone.

DCIM100MEDIADJI_0074.JPGDCIM100MEDIADJI_0074.JPG

Det var hotellet som ligner en båt vi bodde på når vi var der. Helt nydelig!

DCIM100MEDIADJI_0074.JPG

Kort oppsummert:

– Marina Bay Sands

– Marina bay sands infinity pool

– Shopping

– Universal Studios Singapore

– Gardens by the bay

– Food court 

Vi skrives – Malin

#reise#reiseblogg#singapore#marinabaysands#infinitypool

 

Ukens

Ukens høydepunkt:

Tror det må være den materialistiske shoppingrunden på Barnashus til lillemann, tror det meste av viktige saker er på plass, det kommer en oppdatering om det i eget innlegg når gravidoppdateringen kommer til uka, så følg med.

Ukens nedtur:

Det må være at glukosebelastningstesten var litt “høy” på morgenen, det vil si at jeg må innom å måle blodsukkeret for å sjekke ekstra nøye at jeg ikke har svangerskapsdiapetes. Jeg hadde en sen torsdagskveld med mye godis og film før fasten kom uten noen skikkelig kvelds, så håper og tror at det er grunnen til at den var høy på morgenen. Etter jeg hadde drukket det sukkervannet som jeg kaller det, så var blodprøvene helt fine etter 2 timer. Så vi får se da, skal gi dere en oppdatering på det også kommende torsdag.

 

Ukens irritasjonsmoment: 

Egentlig bare at kroppen ikke fungerer slik jeg vil den skal, jeg tror til tider jeg klarer litt mer enn jeg faktisk gjør og etter bare å ha løftet tantebarnet mitt opp fra gulvet blir jeg helt ødelagt. 

Ukens cravings: 

Har dessverre hatt skikkelig cravings på ristet brødskive med smør og sukker på av ALLE ting, noe jeg ikke har spist siden jeg var liten og på besøk hos bestemor. Merkelige ting som skjer med en. Pleier også å ha ett stort glass melk til dette, naaam. 

Ukens bilde:

 Det må være bildene fra når Adam fridde til meg i sist bilde. Hvis jeg skal velge ett må det være dette, det viser virkelig gleden jeg kjente på da og kjenner på enda. 

 

Akkurat nå: 

Holder jeg på å kle meg godt for å hjelpe (Les: se på) ei venninne i stallen, må få den luften jeg kan, før vi skal på middag til mamma og pappa. 

Koh Lanta – det største i livet mitt så langt

Det er litt merkelig å skrive overskriften nå, men på den tiden når dette skjedde så var det virkelig den største opplevelsen jeg noen sinne hadde hatt i livet. 

Vi hadde akkurat vert på øyhopping å snorkling og skulle hjem for å stelle oss litt før vi skulle være med på grillaften sammen med resten av hotellet. Jeg var egentlig veldig sliten etter å ha tilbrakt store deler av dagen i sjøen med nesa vendt ned i havet for å se på nydelige fisker, men Adam ville absolutt at jeg skulle stelle meg litt ekstra så vi kunne ta noen bilder i solnedgangen på stranden. Etter litt syting og klaging fikk jeg nå på meg en kjole og litt sminke. Husker jeg spurte, men MÅÅ jeg rette håret da, og joda det ble til at det måtte jeg faktisk. Vi lunta etter hvert ned på stranden å begynte å ta bilder, det jeg aldeles ikke visste var at Adam hadde helt andre planer den kvelden enn hva jeg trodde.

Han pekte opp mot nabohotellet og spør meg om hva jeg synes om det og når jeg skal snu meg tilbake for å si at jeg liker vårt bedre så er han nede på kne. Han sa mye fint som jeg knapt husker noe av, men tårene kom med en gang og jeg svarte ja når han spurte om jeg ville tilbringe resten av livet sammen med han. Ikke nok med det, han hadde ordnet skjult fotograf som hadde tatt bilder av det hele, vi tok flere bilder når jeg hadde hilst på han. Vi fortsatte med en NYDELIG middag nede på stranden under lyslenker, buer og ikke minst en nydelig himmel. For en fantastisk kveld. Tenk så mye arbeid han hadde lagt bak dette, det er helt fantastisk, og jeg tror jeg er heldig som har en sånn romantisk mann som dette. 

I forkant hadde han bak min rygg fått tak i ring, booka fotograf fra Norge helt ned til Koh Lanta, avtalt med hotellet og til og med når vi var der nede hadde han hatt møte med fotografen bak min rygg. Nysgjerrig som jeg er stilte jeg spørsmål om hvem han hilste på i baren, men tenkte ikke noe mer over det fordi han er verdens mest utadvendte menneske i motsetning til meg. 

Iallefall her kommer bilder av denne fantastiske hendelsen <3

Jeg elske deg Adam, takk for at du gjør livet komplett. Tenk at vi om få måneder skal ha en liten sammen nesten akkurat ett år senere. 

3 januar <3 

Vi skrives- Malin

 

Asia på 6 uker – Koh Lanta

Ko Lanta eller Koh Lanta, begge deler blir brukt like mye rundt om kring på nett og ellers, jeg velger å bruke med h.

Når jeg tenker tilbake til tiden der får jeg både frysninger, smil rundt munnen og nesten litt tårer i øynene.

For en tid vi hadde der. 

 

I Koh Lanta opplevde vi mye forskjellig, men for å komme oss dit tok vi båt fra Phuket og overt til dette nydelige stedet. Båten la til langs en landsby der deler av den henger over sjøen. Ut av båten ble bagasjen sendt ned en slags “rutsjebane” og rett inn i en liten tuktuk, denne skulle frakte oss videre til hotellet. 

Båtturen over husker jeg ikke hvor lang tid tok, men det tok mellom 1.5 og 2.5 time så anbefaler deg å ha med noe snacks, mat å drikke uansett, selv om det er vind så er det varmt og deilig å sitte ute å få litt ekstra sol. Vi tok speedboat og ikke ferry, grunnen er fordi den tok over 4 timer. Hotellet vi bodde på i tiden her var fantastisk avslappende, vi hadde vårt eget lille hus. Hotellet hette Twin Bay Resort, og det var nydelig mennesker som både eide hotellet og jobbet der.

Vi var også her rundt om på markeder, vi spaserte mye langs strendene og prøvde å se og oppleve dette koselige stedet. DCIM100GOPROG0013510.JPG

Vi var også på snorkleturer og rundt om å besøkte øyer, jeg husker ikke så mange navn men blant annet Koh Rock og Koh Ha. Helt fantastisk tur og masse fine snorklesteder å se, vi booka disse turene gjennom hotellet vårt. Vi tok oss også en dag der vi skulle dykke, jeg har aldri gjort det før, men det var en helt fantastisk opplevelse å ha gjort. Vi så masse fisker, bla nemo, dory og den fisken som blåser seg opp, vi så også hai. Veldig spennende og veldig flinke de vi dykka med, anbefaler dive and relax på det sterkeste, flinke mennesker som tar godt vare på en. 

DCIM100GOPROG0053607.JPGDCIM100GOPROG0063632.JPGDCIM100GOPROGOPR3663.JPGDCIM100GOPROGOPR3699.JPGDCIM100GOPROGOPR3717.JPGDCIM100GOPROGOPR3766.JPG

Den aller største opplevelsen i Koh Lanta får komme i neste innlegg så dette ikke blir alt for langt. Anbefaler deg virkelig å kikke innom bloggen i løpet av morgendagen. 

Lurer du på noe angående reisen, bare spør 🙂

God helg!

Vi skrives – Malin

Graviditetsoppdatering uke 26

Ja da var enda en uke av graviditeten gått og vi er inne i uke 25, føler tiden går seint nå når jeg går hjemme, jeg misunner virkelig de som føler seg så freshe og fine gjennom hele graviditeten. Da må alt gå så fort og lett i forhold, dagene snegler seg iallefall for min del og jeg prøver å finne små ting å gjøre hver dag så ikke en dag føles som to. 

♥Termin: 10. Februar

♥ Uker på vei: 25

Dager igjen: 108

Babyens størrelse og vekt: ca 31 cm langt og ca 810 gram i starten av uken og

930 gram i slutten av uken (Preglifeappen)

♥ Kjønn: En liten gutt 

♥ Navn: Det får dere alle vite når han ankommer

Utålmodig: Gleder meg veldig til å møte han, men han må være trygt og godt inne i magen noen måneder til. 

♥ Vektøkning: Gikk på vekta igjen i dag, startvekten min var på ca 56 kg, nå er jeg oppe i 64 kg. Herlighet.

♥ Hodet ned: Nei det tror jeg ikke, kanskje i perioder fordi han turner rundt der inni til tider. hehe. 

♥ Hodet festet: Neida.

♥ Aktivitet innenfra: Ja han spreller på nå, så mye at samboer kjenner det utenpå, og det ses som små dytt i magen når han sparker eller beveger seg, det kjennes noen ganger ut som om jeg har en akrobat der inne. 

♥ Høygravid: Nope ikke ennå.

♥ Søvn: Hormonene sier at jeg skal begynne å gråte bare jeg snakker om søvn. Nei den blir det ikke mye av, laa meg sove. 

♥ Form:  Begynte på gravidsvømming i går, det var helt fantastisk deilig, kunne tenke meg å bo i vann. Men bekkenet er fortsatt det samme, håper det løsner litt, for det er slitsomt. 

♥ Plager: Samme som sist uke, bekken, sliten og trøtt.

 Barnerom: Fortsatt ikke gjort stort mer, overskuddet er ikke helt der om dagene. 

 Utstyr som trengs: Har ikke handlet noe mer siden sist, så trenger fortsatt det samme, skal å bestille siste rest på fredag etter planen så kommer gjerne en blogg om det også etter hvert. 

♥ Melk: Nei, satser på jeg slipper det ei stund til.

♥ Cravings: hmm, alt, med den vektoppgangen jeg har burde jeg vell gjerne begrense meg, selv om jeg ikke føler jeg spiser for to akkurat. 

Kynnere: Vert litt mindre av de kanskje. 

♥ Tungt: Ja jeg synes iallefall det, merker de 8 kg ekstra altså. heheh. 

♥ Neste kontroll: I morgen skal jeg ta en sånn glukosebelastningstest fordi jeg er over 25 år og da skal en visst gjøre det, kan fortelle mer om omfanget av den når jeg har vert gjennom det selv, vet bare at jeg skal faste.. meh.

♥ Strekkmerker: Ikke noen som jeg ikke hadde før jeg ble gravid

♥ Tanker om fødselen: Det har jeg ikke tenkt så veldig mye på enda, ser mye på fødeavdelingen da. Spennende program, men selvfølgelig det er en sånn gruglede følelse over det hele. 

Er det noen av mine lesere som har hatt 3D ultralyd? Hvilken uke tok dere den i, og er du fornøyd med bildene? Vi skal ha, men er usikker på hvilken uke vi bør gjøre det i.

De som synes det er kleint å svare her kan selvfølgelig skrive på Instagram som flere av dere allerede har gjort, blir glad for alle koselige tilbakemeldingene jeg får <3 Der heter jeg også Mnilaa

Asia på 6 uker – Phuket

Etter at batteriene var fullt opp i Khao Lak bar veien videre til Phuket, vi leide inn en som kjørte oss i personbil/taxi fra hotellet og ned, jeg husker ikke hvor lang tid det tok. Tror det var ett par timer, veldig fin kjøretur og vi fikk sett masse langs veiene. Man merket fort når en nærmet seg en større by, trafikken var kaos for vi traff mitt i rushtrafikken, selvfølgelig. 

På veien ned mot hotellet så var det butikker på alle kanter, vi ble forklart hvor det store markedet lå og kronglet oss inn på veien hvor hotellet lå, når vi kom ut og skulle sjekke inn fikk vi beskjed om at det var noe klur med hotellplassene, etter hvert fikk de plassert oss for 2 netter på et annet hotell, det var helt nydelig der også og vi trivdes nesten så godt der at vi ikke ville bytte til det andre igjen. Dessverre var det helt fullt for resten av tiden så vi måtte nok bare belage oss på å flytte til det hotellet vi hadde bestilt. Lap Roi Karon Beachfront by Shanaya, veldig koselig lite hotell det også, nært til alt en trenger og god mat. 

Vi gjorde oss godt kjente i byen, vi var på markedet som både solgte klær, mat og masse annet dill. Maten der inne var veldig veldig god, men vi så også mat vi virkelig ellers ikke kunne tenkt oss, i Phuket feira vi også nyttår, besøkte templer og selve Big Buddha. Helt fantastisk sted som bare må oppleves. DCIM100GOPROG0033206.JPGDCIM100GOPROG0033382.JPGDCIM100GOPROGOPR3209.JPG

I Phuket besøkte vi også et sted som hjelper elefanter som har brukt for at turistene skal ri dem, eller til annet arbeid. Dette stedet tar vare på elefantene og gir de et så normalt liv som mulig ut i fra de forholdene de har. Noen er skadde, som i halte, mangler deler av en fot osv. Mens noen også er født og  som da vokser opp der. Jeg anbefaler alle som er i Phuket å besøke deres Elephant sanctuary, søk på det i google så kommer det opp. Dette er Phukets første plass for å hjelpe elefantene som ikke har hatt det så greit rundt om i nærheten. Det du betaler for å være med går direkte til denne gode saken. Du kan booke turen din for å besøke elefantene  her.

Her får du lære om elefantene, du er med å forbereder mat til dem, mater dem og bader med dem i gjørma før du spyler og vasker dem til slutt. Det er helt fantastisk koselig. Du får også servert veldig god mat når du er der. Veldig lærerrikt og en lærer hvorfor en virkelig IKKE skal ri på elefanter når en er på ferier, de er ikke snille med dem i det hele tatt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne elefanten forelska  jeg meg helt i, den var ikke så veldig gammel og veldig viljesterk. Så utrolig søt og god. 

Vi skrives – Malin

Asia på 6 uker – Khao Lak

Rett etter julaften i fjor pakket jeg og Adam en stor sekk hver før vi satte oss på flyet til Thailand, vi skulle være rundt om kring i Asia i nesten 6 uker. For en utrolig opplevelse det var, og jeg er så glad for at vi har hatt den turen sammen, bare oss to. Så fremover kommer det til å komme flere blogger om hvordan turen var og hvilke steder vi besøkte. Det blir mye bilder og litt forklaring, så får dere heller spørre om dere lurer på noe. 

Vi startet i Khao Lak som faktisk er en av de stedene som ble hardest rammet under tsunamien julen 2004. Khao Lak var et helt fantastisk sted og vi startet der kun for å få ro og feriefølelse, de nettene og dagene vi hadde der var kun til avslapping, soling og filming med drone. Vi måtte lande og komme i feriemodus og også få ladet batteriene. Vi spiste nydelig mat, opplevde den lille byen som var nærmest hotellet og egentlig bare koste oss.

Disse bildene er helt uredigerte, det var så fantastisk flott der. For noen gjestfrie mennesker som lever der. Vi tok ikke stort med bilder disse dagene, men legger med noen fra mobilen også. 

Var ikke akkurat solbrune de første dagene, men for ett fantastisk sted! Kan ikke få sagt det nok, skal du reise for å slappe av anbefaler jeg Khao Lak på det sterkeste. Vi bodde på et hotell som heter Khao Lak Palm Beach Resort og er et fire stjerners hotell. Nydelig frokost, god mat i restauranten og flotte mennesker som jobber der. 

Vi skrives – Malin

Skal du bli pappa? Husk dette

Hvis du skal bli pappa i fremtiden, gjerne ikke så langt frem i tid er dette noe du bør sjekke ut. Jeg og min kjære satt å snakka om dette for en tid tilbake. Hvor annerledes det er å bli pappa. For vi som går med barnet inne i magen, vi kjenner på det og føler det på hele oss, mens for den kommende pappaen er du egentlig “bare” deg kjæresten, samboeren, forloveden eller kona som er ekstra hormonell og har en voksende mage, det er nok mer surrealistisk for menn enn kvinner at de skal bli foreldre. 

Jeg tror ikke det gikk opp for Adam før vi var på vår første ultralyd sammen, og spesielt den når vi fikk vite kjønnet. Spesielt på den ultralyden kunne du se at han ble så rørt. I denne bloggen tenkte jeg like vell å komme med tips til den kommende pappaen, og hva han kan gjøre for å gjøre hverdagen bedre for den hormonelle, gravide kvinnen han mest sannsyjnlig bor sammen med. 

♥ Tilby deg å handle – ja det er egentlig en ganske liten ting, men når du enten henger over doskåla eller er i slutten på svangerskapet eller bare er sliten og trenger litt ekstra er det ingenting som nesten er bedre enn å slippe sånne små ting. 

♥ Bli med ut å handle til baby, engasjer deg litt – Dette er ganske viktig, vi trenger å føle at du er der at du vil være der hele tiden og at du gleder deg like mye som oss. Det gjør kanskje også at du selv forstår bedre at det nærmer seg. Du skal bli pappa. 

♥ La oss få slappe av når vi føler vi trenger det – Dette er så viktig, ikke se på oss som om vi er super late, å være gravid er forskjellig for alle. 

♥ Still opp hjemme der det trengs, ikke gå forbi kjøkkenet med full oppvaskmaskin eller utsett plenklippen – Vi trenger at det ser ok ut rundt oss, og tro meg ei som er gravid prøver så godt hun kan å ha det ryddig og reint. Det heter nesting, slå det opp eller sjekk tidligere innlegg. Oppvaskmaskinen er et helvete å rydde ut av med bekkenplager, og plenklipping er heller ikke optimalt. Siste sjanse nå før vinteren setter inn. 

 Vær romantisk, ta ekstra godt vare på oss – Still opp, lag det koselig. Frokost på senga til den som liker det, tenn lys, se en jentefilm sammen med henne. Vi føler oss som regel ikke helt på topp og trenger at du viser at du er der og at du elsker oss uansett, ingen over og ingen ved siden av. Tro meg jeg er ikke alene om å føle meg usikker om både utseende og alt ellers i forholdet på denne tiden. Vi jenter setter spørsmål ved ting uten å være gravid, når vi er gravide blir det ikke bedre. Vis deg, vis at du elske henne, blomster er også en stor slager her ♥ Vi får aldri nok oppmerksomhet.

♥ Følg henne til jordmor, ultralyd eller legen– Iallefall tilby deg ALLTID å bli med henne, si du kan ta fri fra jobben. Vi sier heller nei om vi vil gå alene. 

♥ Føl på magen hennes, kos med den om dere begge liker det– veldig koselig om dere begge liker det, og du vet at litt ut i svangerskapet så kan babyen høre deg som pappa. Jordmor fortalte Adam sist vi var på kontroll at babyer liker mørke stemmer inne i magen, så pappaer: PRAT. 

♥ Humørsvingningene, ja hva kan man si. Hold ut – Vi innser det nok ikke alltid før etter ei stund med diskusjon eller til og med krangling, men hormonene tar litt overhånd. Prøv å ikke lage en diskusjon større enn den trenger å være, du må være den kloke her. Følelsene tar overhånd hos iallefall meg. 

Vi skrives – Malin