20.01.2019

Tenk at vi er godt over halvveis i Januar allerede, dagene fyker virkelig av gårde nå. Det nærmer seg med stormskritt at vi får møte han lille i magen nå og vi gleder oss voldsomt! 

Ukens høydepunkt:

Klarer ikke bestemme meg for om det var den herlige turen vi hadde i går jeg, Bella og Adam. Det var så koselig. Eller om det er søndagsmiddagen vi skal på i dag, vi skal nemlig ha pinnekjøtt hos mamma og pappa senere, jeg gleder meg i hel til det også og tror det blir så koselig å ha hele gjengen samla igjen. 

Ellers har det ikke skjedd så utrolig mye denne uken som har vert, klesskapet mitt har fått seg enda en gjennomgang og må nok ha det igjen når jeg sånn halvveis får kroppen min tilbake.

 

Ukens irritasjonsmoment: 

Mannfolk som sier de selvfølgelig skal gjør tingene så lenge man ikke maser om at de må huske å gjøre det. HAHA, det skjer jo ikke uansett.. 

 

Ukens bilde:

 

PLANER FOR DEN NYE UKEN:

Den kommende uken har jeg egentlig ikke stort på agendaen, jeg håper jeg kan prøve å presse kroppen til en ordentlig husvask, så kanskje det setter i gang noe inne hos mageboeren.  Begynner å bli veldig klar for å møte han nå altså <3 Jeg skal også på gravidsvømming på tirsdag, bor du i haugesund så bør du virkelig teste ut det om du har muligheten til det. Det er på Havnaberg i Haugesund sentrum.

 

Graviditetsoppdatering uke 38

Long time no see, jeg har dessverre ikke orket å blogge de siste ukene, både fordi motivasjonen er litt på bånn når det gjelder hele nedleggelsen av blogsoft, men også fordi jeg er så utrolig sliten. Kommer meg såvidt opp om morgenen, og har virkelig et hus som trenger en ordentlig vask, sånn egentlig før den lille kommer. Venter spent på det her kicket de sier som kommer når alt nærmer seg, er jo ikke lenge igjen nå så det burde komme ganske snart kjenner jeg. haha.

♥Termin: 10 Februar på selveste morsdagen.

 

♥ Uker på vei: 37+1

 

♥ Dager igjen: 24,herlighet, det kan vell egentlig skje når som helst nå. Typisk meg er at jeg går over tiden nå når jeg er så lei som jeg faktisk er.

♥ Babyens størrelse og vekt: ca 48 cm lang fra hode til føttene og ca 3 kg i starten av uken og 3.17 kg i slutten av uken. Lurer på hvor stor han faktisk er da, føler han er litt mindre, men jeg kan jo ta kraftig feil da selvfølgelig.

 

♥ Kjønn: Jeg satser på at det fortsatt er en liten gutt der inne altså <3 

 

♥ Navn: Det får dere alle vite når han ankommer

 

♥  Utålmodig: Ohyes, så lei av mage og å være feit nå. 

 

♥ Vektøkning: Startvekten min var på ca 56 kg nå vet jeg ikke. Alt for mye, nærmere 75 kg. 

 

♥ Hodet ned: Han har startet å feste seg fikk jeg beskjed om av jordmor, ikke 100 prosent festet men knappefestet eller hva nå enn hun kalte det.

 

♥ Hodet festet: delvis? 

 

♥ Aktivitet innenfra: Jepp, skamvondt til tider hvis han setter i en skikkelig albue eller hæl. AO

 

♥ Høygravid: OHYES!

 

♥ Søvn: æsj

 

♥ Form og plager: Samme som alltid, bare at nå kommer virkelig strekkmerkene også.. hjelp så herlig 

 

♥ Barnerom: Det er jo klart det, må bare få ut barnevognen og bilstolen der fra

 

♥ Utstyr som trengs: kjøpte faktisk enda ei seng her i går.. haha, det ble veldig trangt på soverommet med stokke sleepi mini også fordi samboer helst ikke vil bytte side da han sover mye dårligere da. Så da ble det enda ei seng da, godt den andre utvides senere uansett 🙂  Den må vi få opp nå i dag eller en av nærmeste dagene. 

 

♥ Melk: Nope, bare ekstremt store boobies.. med deilige sebrastriper 

 

♥ Cravings: mat generelt, salt, søtt .. ALT. 

 

♥Kynnere: jada, kommer inni mellom de.

 

♥ Tungt: Ja, jeg føler meg som en hval

 

♥ Neste kontroll: 28 Januar.

 

♥ Strekkmerker: ja det fortalte jeg jo om over her.

♥ Tanker om fødselen: Det er jo ikke akkurat det jeg gleder meg mest til da, gleder meg til å møte han som kommer ut. Det er sikkert så ekstremt vondt at jeg tør ikke tenke tanken på det engang. 

 

Vi skrives – Malin

Gravidpppdatering uke 36

♥Termin: 10 Februar på selveste morsdagen.

♥ Uker på vei: 35+4

♥ Dager igjen: 34, nå går ukene fort faktisk! Deilig!!

♥ Babyens størrelse og vekt: ca 45 cm lang fra hode til føttene og ca 2.59 kg i starten av uken og 2.76. Sier appen på telefonen iallfall

♥ Kjønn: Liten gutt, som sikkert er minst like sjarmerende som pappaen sin.

♥ Navn: Det får dere alle vite når han ankommer

♥Utålmodig: Jeg er egentlig ikke så utålmodig.. Jeg er lei av å være gravid, det er sikkert å visst, men jeg vet at det blir travelt når han kommer så jeg prøver også å nyte litt den siste tiden hvor jeg bare trenger å tenke på meg selv når jeg skal ut døra.

♥ Vektøkning: Startvekten min var på ca 56 kg nå vet jeg ikke. Veide 71 rundt jul

♥ Hodet ned: Tror han har hodet sånn noen lunde nedover, men ikke lagt seg helt til rette enda det har han ikke.

♥ Hodet festet: Nei

♥ Aktivitet innenfra: Ja aktivitet er det, men på en helt annen måte nå enn tidligere i svangerskapet, nå er det ikke de sparkene eller dunkene på helt samme måte, det er mer bevegelser og så kommer det noen ganger ett par kuler.

♥ Høygravid: OHYES! Gikk inn i det nye året som høygravid faktisk! Sykt deilig

♥ Søvn: Det er så opp å ned at jeg vet ikke hva jeg skal svare noen netter er OK, andre er sånn som den i natt.. grusom

♥ Form og plager: Fortsatt bekkenet som ikke spiller på lag og merker vannet i kroppen nå

♥ Barnerom: Det er jo klart det, må bare få ut barnevognen og bilstolen der fra

♥ Utstyr som trengs: eneste jeg kommer på er badebilder og neglesaks, hahaha.

♥ Melk: Nope, bare ekstremt store boobies.. haha

♥ Cravings: Faktisk så har jeg ikke hatt noen spesiell cravings siste uka heller, jeg bare spiser alt jeg kommer over.. salt og søtt… virkelig bra sikkert.

♥Kynnere: jada, kommer inni mellom de.

♥ Tungt: Ja, jeg føler meg som en hval

♥ Neste kontroll: skal på kontroll neste uke

♥ Strekkmerker: nja litt små her og der.

♥ Tanker om fødselen: Kjenner mer og mer på det altså, det må jeg si. Gleder og gruer meg jeg på en gang.

2019

Herlighet folkens det er 2019, da begynner det hele på nytt. Lurer på hvor mange ganger jeg kommer til å skrive 2018 når jeg burde skrive 2019. Sliter alltid med det i starten av et nytt år.

Litt vell dårlig kvalitiet på bildet under, var ekstremt herlig vær også. haha.

Tenk at jeg er så heldig å fikk gå inn i det nye året sammen med to av mine beste venninner og deres kjære. Nyttårskvelden ble definitivt den roligste jeg noen sinne har hatt, men den ble også helt perfekt. Vi koste oss med deilig kalkun, pakkelek og spill, selv om nyttår var veldig forblåst på vestlandet i år ble den like vell veldig veldig fin! 

Jeg gikk også inn i det nye året som høygravid, så nå er jeg egentlig veldig klar selv iallefall, hehe. Snart på tide å pakke bagen klar til sykehusoppholdet. Nå gleder jeg meg veldig til å møte lillegutt i magen altså <3 

Det er litt opp og ned med bloggen for tiden, jeg mistet litt motivasjonen da vi for en tid tilbake fikk beskjed om at blogsoft legges ned og at ikke alle blogger blir flyttet over. Grunnen til at jeg og min blogg ikke ble plukket ut er nok fordi bloggen kun har vert oppe i rett over 3 måneder og er så ny. Den vil derfor bli slettet hvis den ikke går gjennom nåløyet hos blogg.no. Så vi får se da om det blir en fortsettelse her inne eller ikke, frem til det er avgjort skal jeg prøve å ha mine faste innlegg med gravidoppdateringer og ukens slik at dere henger litt med og så kommer det noen innlegg de dagene det faktisk frister. 

Vi skrives – Malin